בטורקית şekerleme הוא ממתק. זה מעדן מתוק שמכינים כל השנה, ידוע שמכינים בראש חודש ובארועי אבלות, אזכרות וכד'.
שאקלאמה
מעדן מתוק טורקי במקור, מכינים כל השנה ובעיקר בראש חודש ובארועי אבלות, כשיושבים שבעה או אזכרות
Ingredients
- 1 ק"ג קמח
- 1 חבילה מרגרינה
- 2 כוס סוכר
- 2 כוס מים
Instructions
- ממיסים את המרגרינה בהדרגה בסיר אלומיניום
- בוזקים קמח בהדרגה ובוחשים למניעת גושים עד שהתערובת מזהיבה
- מערבבים בנפרד סוכר ומים ומוסיפים לעיסה, בוחשים עד לצמיגות
- משטחים בתבנית אלומיניום ומגישים
- ניתן להוסיף פקאן לשדרוג הטעם…