שאקלאמה
מעדן מתוק טורקי במקור, מכינים כל השנה ובעיקר בראש חודש ובארועי אבלות, כשיושבים שבעה או אזכרות
Course: Dessert
Cuisine: Nash Didan
Author: סבתא שמחה
- 1 ק"ג קמח
- 1 חבילה מרגרינה
- 2 כוס סוכר
- 2 כוס מים
ממיסים את המרגרינה בהדרגה בסיר אלומיניום
בוזקים קמח בהדרגה ובוחשים למניעת גושים עד שהתערובת מזהיבה
מערבבים בנפרד סוכר ומים ומוסיפים לעיסה, בוחשים עד לצמיגות
משטחים בתבנית אלומיניום ומגישים
ניתן להוסיף פקאן לשדרוג הטעם...