ג'אג'יק – מתכון מפורט
מתכון טורקי לממרח טעים, מזכיר זאזיקי יווני אבל הרבה יותר סמיך
Ingredients
- 1 כוס שמנת חמוצה
- 4 כוס יוגורט
- ⅓ כוס שמיר קצוץ
- ¼ כפית מלח
- 1 כפית פלפל חלפיניו קצוץ דק
Instructions
- לערבב את השמנת והיוגורט, להכניס לתוך בד ולתלות כך שהנוזלים יטפטפו החוצה, כ – 5 שעות
- לערבב את הגבינה שבבד עם שאר המרכיבים
- אפשר להוסיף מרכיבים כראות עינכם, כמו זיתים ירוקים / שחורים או כיוצ"ב
- בתאבון!