ג'אג'יק - מתכון מפורט
מתכון טורקי לממרח טעים, מזכיר זאזיקי יווני אבל הרבה יותר סמיך
Course: Side Dish
Cuisine: Nash Didan
- 1 כוס שמנת חמוצה
- 4 כוס יוגורט
- ⅓ כוס שמיר קצוץ
- ¼ כפית מלח
- 1 כפית פלפל חלפיניו קצוץ דק
לערבב את השמנת והיוגורט, להכניס לתוך בד ולתלות כך שהנוזלים יטפטפו החוצה, כ - 5 שעות
לערבב את הגבינה שבבד עם שאר המרכיבים
אפשר להוסיף מרכיבים כראות עינכם, כמו זיתים ירוקים / שחורים או כיוצ"ב
בתאבון!