ג'אג'י (גולדה אליאסי)
זה מתכון עם וידאו ותמונות שהעלתה גולדי לקבוצה שלנו בפייסבוק כאן, למי שרוצה לשמוע את השפה וגם לראות מה יצא בסוף…
גארדול / גולדה אליאסי
מתכון שפורסם בקבוצה שלנו בפייסבוק כאן
"קצת אורז+מעט מלח. ואחר כך הוספתי יוגורט עיזים+מעט גבינה לבנה. אפשר להכין עם יוגרט אשל או גיל. אני אוהבת יוגורט…"
דולמה / גולדה אליאסי
פורסם בקבוצה שלנו בפייסבוק כאן
בשאל מואה / גולדה אליאסי
"הדבר היחיד ששכחתי להגיד בסרטון זה הבצל. רצועות בצל להוסיף למרק. מקווה שתאהבו!"
הקבוצה שלנו בפייסבוק
צ'כרטמה / אורז וגולש בשר וירקות (גולדה אליאסי)
קלג'וש (גולדה אליאסי)
שיפתה (גולדה אליאסי, פייסבוק)
כותבת גולדה בפוסט בקבוצת הפייסבוק שלנו – אני השתמשתי בחזה עוף טחון בלבד עם סולת,פלפל חריף,בצלים ותבלינים. כורכום פלפל שחור ופפריקה אדומה חריפה ומתוקה. אפשר לטחון במעבד מזון או להשתמש בבשר טחון מוכן ולגרד את הבצל בפומפיה והפלפל לחתוך לקוביות ולהוסיף. אפשר לשבח את טעם של השפעה אם משתמשים בבשר עוף פרגית טחון עם חזה עוף טחון. אפשר להשתמש גם בדרישה במקום סולת שזה בורגול דק. אני הכנתי כמות גדולה לכן אין כמויות מדויקות, ואני מבשלת לפי. העין. סומכת עליכם שיש לכם בישול לא פחות טוב ממני. שבת שלום.
אני השתמשתי בסולת בלבד היום ויצא טוב מאוד.. לפעמים אני מערבבת חצי זרישה וחצי סולת ומשתמשת בזרישה דקה מאוד קצת משרה אותה.. בצל מגורד ופלפל חריף חובה כאן בשפטה. היחס של הבשר לסולת??? אני הכנתי היום 2 קילו חזה עוף טחון עם חצי קילו סולת. אם אתה בשלן טוב, תשתמש בחוש הטבעי שלך…