Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
נורמלי
Larger
Print Recipe
דולמה מאשכה
Ingredients
לרוטב
לבן
שום כתוש
לממולאים
כוסברה
נענה
שמיר
עוד עלים לפי טעם אישי...
מלח
פלפל
שמן
עלי גפן
אורז עגול
בצל
ירק
Instructions
חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים עד להזהבה
חותכים את הירק קטן ככל האפשר
שוטפים שתי כוסות אורז
מערבבים הכול ביחד מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם ומעט שמן
הכנת הדולמה
לוקחים עלה גפן, שמים כף מהתערובת ומגלגלים יפה ושיהיה סגור מכל הכיוונים
מסדרים יפה בתוך סיר, מוסיפים שתי כוסות מים ושמים על אש קטנה לכ- 45 דקות.
הכנת הרוטב
בינתיים מכינים את הרוטב, שהוא מורכב מלבן ושום כתוש.
את הרוטב מוזגים על הדולמה לאחר ששמנו בצלחת.