לערבב את השמרים במים ולתת לזה לעמוד
לערבב ביד 4 ביצים, את הסוכר, המרגרינה והחלב.
כאשר בחוש היטב - להוסיף את השמרים ולערבב
להוסיף בהדרגה את הקמח, כוס אחת בכל פעם
לצור מהעיסה 6 כדורים, לכסות במגבת ולהמתין כשעה
עם ידים מקומחות, לשטח את הכדורים ללחם בגובה של 2.5 ס"מ בערך וקוטר 25 ס"מ
להעמיד את הבצק המשוטח על נייר אפייה, להבריש עם ביצה טרופה ולהמתין ½ שעה
לאפות ב 180 מעלות למשך 45 דקות או שהלחם מקבל צבע חום - מוזהב
ניתן להקפיא בקלות...