צ'טכתומה / ספגטי ביוגורט
מתכון מסורתי של הנאש דידן, מובא באדיבות דניאלה רחפלד
Course: Side Dish
Cuisine: Nash Didan
Servings: 2
Author: Danielle Rehfeld
- ½ ק"ג ספגטי
- 3 כוס יוגורט
- 3 שן שום כתוש
- מלח לפי טעם
- פלפל שחור טחון טרי, לפי טעם
- חמאה מומסת, לטפטוף
- לחם להגיש עם...
להרתיח מים בסיר גדול, להוסיף מלח
לערבב בינתיים את השום והיוגורט בקערה גדולה. לתבל לפי טעם במלח ופלפל.
להוסיף את הפסטה לסיר ולבשל אל-דנטה.
לייבש היטב ולהוסיף מייד לקערה עם היוגורט.
באותו הסיר, להמיס את החמאה עד שהיא מעלה קצף ומבעבעת. לטפטף על הפסטה
לתקן את הטיבול ולהגיש מייד עם הלחם.