שאקלאמה / קינוח
Print Recipe

שאקלאמה

מעדן מתוק טורקי במקור, מכינים כל השנה ובעיקר בראש חודש ובארועי אבלות, כשיושבים שבעה או אזכרות
Course: Dessert
Cuisine: Nash Didan
Author: סבתא שמחה

Ingredients

  • 1 ק"ג קמח
  • 1 חבילה מרגרינה
  • 2 כוס סוכר
  • 2 כוס מים

Instructions

  • ממיסים את המרגרינה בהדרגה בסיר אלומיניום
  • בוזקים קמח בהדרגה ובוחשים למניעת גושים עד שהתערובת מזהיבה
  • מערבבים בנפרד סוכר ומים ומוסיפים לעיסה, בוחשים עד לצמיגות
  • משטחים בתבנית אלומיניום ומגישים
  • ניתן להוסיף פקאן לשדרוג הטעם...

Notes

תודה https://www.facebook.com/rute.pines
ולבטי על התמונה
התווסף בקבוצה של הנאש-דידן בפייסבוק