המצרכים:

יוגורט (חמוץ כמובן)
2 כפות גבינה לבנה
כורכום 
מרגרינה
ביצה
מלח

ההכנה:

1.מניחים בסיר את היוגורט + גבינה + שתי חתיכות לחם (בכדי שלא יווצר קרום או החמצה של היוגורט) + מלח לפי הטעם ומחממים תוך כדי בחישה. אין להפסיק את הבחישה בכל זמן החימום. (זה היוגורט המסורתי שלנו לכל המאכלים). 
2. מכינים חביתת עין (לא מבושלת משני הצדדים), כמובן עם הרבה מרגרינה 🙂
3. ממיסים בסיר קטן\פנג'אן כורכום עם מרגרינה. 
4. מניחים בצלחת קעורה את היוגורט, עליו מניחים את חביתת העין ומעל מפזרים מרוטב הכורכום.
* אימי אומרת כי סבתי הייתה מכינה את זה גם עם בצל מטוגן מעל.

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *