מתכון ללחם, אני חושב שטורקי במקור. המתכון נלקח מתוך "Persian cook book" חוברת מתכונים שפורסמה על ידי הקהילה בסקוקי, אילינוי – The sisterhood of the persian Hebrew congregation, מובא באישור.

קאדה / לחם מתוק

מתכון ללחם מתוק
Course: Side Dish
Cuisine: Nash Didan
Servings: 6 יחידות
Author: Persian Cook Book

Ingredients

  • 2 כוס חלב
  • ¼1 כוס סוכר
  • 5 ביצה
  • 1 שמרים קוביה קטנה
  • 8 כוס קמח
  • 1 מקל מרגרינה מומסת מתוקה
  • 1 מקל מרגרינה מומסת מומלחת
  • ¼ כוס מים חמים

Instructions

  • לערבב את השמרים במים ולתת לזה לעמוד
  • לערבב ביד 4 ביצים, את הסוכר, המרגרינה והחלב.
  • כאשר בחוש היטב – להוסיף את השמרים ולערבב
  • להוסיף בהדרגה את הקמח, כוס אחת בכל פעם
  • לצור מהעיסה 6 כדורים, לכסות במגבת ולהמתין כשעה
  • עם ידים מקומחות, לשטח את הכדורים ללחם בגובה של 2.5 ס"מ בערך וקוטר 25 ס"מ
  • להעמיד את הבצק המשוטח על נייר אפייה, להבריש עם ביצה טרופה ולהמתין ½ שעה
  • לאפות ב 180 מעלות למשך 45 דקות או שהלחם מקבל צבע חום – מוזהב
  • ניתן להקפיא בקלות…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *