ספר המתכונים הזה ישן ואין להשיג אותו בדפוס כיום. עמודים מתוך הספר פורסמו על ידי אמנון עמיאל במהלך 2020 בקבוצה שלנו בפייסבוק ואנו מביאים את המתכונים שפורסמו כאן. להלן רשימת העמודים… לחיצה על הכותרת או על התמונה בהמשך תוביל אותכם למתכון.

כריכה (00)
תוכן העניינים (01)
התבלינים הרווחים במטבח

פרק א' – מרקים

בשל תומו – מרק שום חלבי קר או חם (02)
דואיי – משקה מרק חלבי קר (03)
פשאל רושתהיים – מרק ירקות נוסח פרס (05)
פשקו – מרק רגל פרה (08)
הרקרון – מרק ביצים בנוסח אורמיה (11)

פרק ב' – מאכלי בשר

כיפתת בוגדטנה – קופתאות סולת ממולאים עם בשר (14)
ז'יכרתמו – ז'ורבה בנוסח אורמיה (15)
שיפתה – כדורי בשר עם בורגול בנוסח אורמיה (22)
כיפתה – כדורי בשר עם אורז נוסח אורמיה (23)

פרק ג' – מאכלי ביצים

פרק ד' – מאכלי חלב

דולמת מישחו – עלי גפן ממולאים – חלבי (37)
פרפאחנו (40)
דולסר – דייסת בורגול עם שום ולבן (41)

פרק ה' – פסטה ואורז

ארוגי – קומפוט בנוסח אורמיה (44)
קדה – לחם מתוק (49)
ג'ינג'ירו – קינוח מתוק (61)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *