מתכון מסורתי לערב כלולות

מצרכים:

250ג' אגוזי מלך(קלופים וקצוצים דק)
2 ביצים
25 ג' מרגרינה
1/2 1 כפיות כורכום
1 כף קמח
חצי כוס דבש
סוכר לפי המתיקות הרצויה
6-8 כוסות מים

ההכנה:

1. ממיסים בסיר את המרגרינה, מוסיפים את האגוזים ומשחימים.
2. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת צפוי מושלם של האגוזים. מוסיפים ביצה טרופה אחת, המהולה במעט מים לסיר ומערבבים במהירות.
3. בהמשך להכניס את יתר המרכיבים למעט ביצה אחת.
4. להרתיח, להוריד לאש נמוכה למשך רבע שעה.
5. לקראת סיום התהליך יש להעלטות את האש ולהרתיח, לטרוף את הביצה הנותרת במעט מים, ולהזליף תוך בחישה מתמדת למניעת גושים.
6. לטעום ולהמתיק לפי הטעם האישי.

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *