תודה לגולדה שפרסמה את המתכון, הוידאו והתמונות!

כיפתה

כיפתה לפי גולדה אליאסי במתכון שפורסם בפייסבוק
Course: Main Course
Cuisine: Nash Didan
Author: גולדה אליאסי

Video

פורסם על ידי ‏‎Golda Katri‎‏ ב- יום שישי, 13 במרץ 2020

Notes

קילו חזה עוף טחון
2-3 בצלים לגרד על פומפיה
כ-2 כוסות אורז אפשר אורז עגול
מעט שמן לעיסה
2 כפות מלח, מעט פלפל שחור,כורכום לפי הטעם
מעט סולת(רק עם העיסה דלילה מדי) . אני הוספתי ויצא טעים
כוסברה,עירית,טרחון, (ניתן להשיג בשווקים או בחנויות מסויימות בחולון)וקצוצים דק
כוס וחצי לאפה(חצי חומוס יבש עדשים צהובות) לקנות בחנויות תבלינים
קופסא קטנה רסק עגבניות
לערבב את כל חומרי העיסה מלבד העדשים.
בסיר גדול לטגן 2 בצלים קטני(לחתוך לרצועות),להוסיף מים ולהוסיף את הלאפה מלח ופלפל ולהרתיח
בידיים רטובות ליצור כדורי כפתה, ולחכות מעט ולבדוק שהן לא מתפרקות
לאחר כשתי רתיחות להנמיך את האש, להוסיף רסק עגבניות ולחתוך מעט תפוחי אדמה לקוביות
לבשל על אש נמוכה. אפשר להעביר לפלטהמתכון לכיפתה מתכון לכיפתה מתכון לכיפתה מתכון לכיפתה מתכון לכיפתה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *