אחלה מתכון!

דולמה מאשכה

Ingredients

לרוטב

  • לבן
  • שום כתוש

לממולאים

  • כוסברה
  • נענה
  • שמיר
  • עוד עלים לפי טעם אישי…
  • מלח
  • פלפל
  • שמן
  • עלי גפן
  • אורז עגול
  • בצל
  • ירק

Instructions

  • חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים עד להזהבה
  • חותכים את הירק קטן ככל האפשר
  • שוטפים שתי כוסות אורז
  • מערבבים הכול ביחד מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם ומעט שמן

הכנת הדולמה

  • לוקחים עלה גפן, שמים כף מהתערובת ומגלגלים יפה ושיהיה סגור מכל הכיוונים
    מסדרים יפה בתוך סיר, מוסיפים שתי כוסות מים ושמים על אש קטנה לכ- 45 דקות.

הכנת הרוטב

  • בינתיים מכינים את הרוטב, שהוא מורכב מלבן ושום כתוש.
    את הרוטב מוזגים על הדולמה לאחר ששמנו בצלחת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *