ג'אג'ק – מתכון מפורט

מתכון טורקי לממרח טעים, מזכיר זאזיקי יווני אבל הרבה יותר סמיך
Course: Side Dish
Cuisine: Nash Didan

Ingredients

  • 1 כוס שמנת חמוצה
  • 4 כוס יוגורט
  • כוס שמיר קצוץ
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כפית פלפל חלפיניו קצוץ דק

Instructions

  • לערבב את השמנת והיוגורט, להכניס לתוך בד ולתלות כך שהנוזלים יטפטפו החוצה, כ – 5 שעות
  • לערבב את הגבינה שבבד עם שאר המרכיבים
  • אפשר להוסיף מרכיבים כראות עינכם, כמו זיתים ירוקים / שחורים או כיוצ"ב
  • בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *