מתכון ל – 4 איש, לימי הקיץ החמים

המצרכים:

כוס אורז
חבילה של עלי סלק ירוקים – יש בשפע בשווקים
לתערובת – לבן, גבינה רזה, שמנת, לימון, שום ושמן זית 

ההכנה:

1. מקצצים את עלי הסלק ושמים יחד עם האורז 
2. שמים על האש כעשרים דקות עד חצי שעה ונותנים לזה להתקרר
3. מכינים לבן, עם גבינה רזה, שמנת, קצת לימון, שום (לפי הטעם) ושמן זית
4. שמים את התערובת על האורז עם עלי הסלק
5. אוכלים עם פלפל חריף למי שאוהב

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *